WordPress website voor Textra Nozzles

Textra Nozzles, specialist in sproeiers en vloeistof systemen

Textra levert industriële sproeiers en vloeistof systemen in alle maten en vormen, wat de toepassing ook is. Danzkij hun brede technische kennis en uitstekende service zijn zij de juiste firma op de juiste plaats voor al uw sproeiers.

Een nieuwe design een duidelijke CTA

De vorige website van Textra Nozzles had nood aan een nieuw design. Belangrijk was dat de producten overzichtelijk weergegeven werden op alle schermen en dat hun specialisatie in sproeiers in één oogopslag duidelijk werd.

Een website is meer dan een online visitekaartje. Bezoekers moeten snel en makkelijk contact kunnen opnemen. Bovenaan voorzien we op elke pagina het e-mailadres en telefoonnummer en de CTA (call-to-action) op de homepagina springt meteen in het oog.

Aangezien de bezoekers van deze website veelal technisch onderbouwd zijn konden we op de homepagina meteen met de deur in huis vallen en de hoofdcategorieën van de sproeiers tentoon stellen.

De krachtige combinatie van WordPress en WooCommerce

Als CMS kozen we uiteraard voor WordPress. Om de producten weer te geven was WooCommerce dan weer de ideale plugin. De combinatie van deze 2 is niet alleen hier ideaal, maar is voor veel websites en webshops een interessante keuze. Textra Nozzles kan dankzij dit gebruiksvriendelijke CMS zelf nieuws toevoegen en producten aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Aangezien er ook internationale klanten in hun portfolio zitten werd de website opgemaakt in 2 talen, Nederlands en Engels.

Ook behoefte aan een meertalige website met catalogus? Contacteer ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *