Online ticketing voor Pleasure Afterwork

Pleasure afterwork ticketing

Ontspannen met de collega’s op de beats van Discobaar A Moeder? Of eerst een hapje eten dankzij de VIP-formule? Tijdens Pleasure Afterwork heeft u even veel stress als wanneer u, sippend van een cocktail, onder een palmboom ligt.

Van betalen aan de kassa naar online ticketing

Om ervoor te zorgen dat ook aan de kassa alles zonder stress verliep zorgden we voor een online ticketingsysteem. Voordien konden bezoekers namelijk enkel aan de kassa betalen, maar door de populariteit van het evenement werd dit een probleem (volzet is nu éénmaal volzet).

De krachtige combinatie van WordPress en WooCommerce

De website van Pleasure Afterwork is ontwikkeld in het WordPress CMS en laat dat nu nét onze expertise zijn. De integratie en installatie van het online ticketingsysteem met hun website verliep dan ook vlekkeloos.

We kozen voor de FooEvents plugin om de tickets online te verkopen.  Deze WooCommerce-plugin voor WordPress is enorm gebruiksvriendelijk voor zowel de organisatie die de tickets verkoopt als voor de bezoekers die de tickets online moeten bestellen.

Bezoekers kunnen kiezen tussen gewone tickets en VIP tickets, betalen dan via het betaalsysteem Mollie en krijgen hun PDF tickets via e-mail toegestuurd.

Was de switch van betalen aan de kassa naar online ticketing een succes?

Absoluut!

  • Geen wachtrij
  • Meer zekerheid voor de organisator van het event

Als kers op de taart was het event 3 weken voor aanvang volledig uitverkocht.

Ook overtuigd van de kracht van een online ticketingsysteem voor uw evenement? Vraag een vrijblijvend gesprek.

Onze geleverde diensten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *