Uw website beheren? Met WordPress!

Bang dat u zelf niet aan de slag kunt met uw site? Nergens voor nodig! Wij serveren u een handig contentmanagementsysteem (CMS). Come again? Wel, een programma waarmee u gemakkelijk de inhoud van uw website beheert.

Koning der CMS-programma’s is … WordPress. Daarom werken we uitsluitend met deze topper … die nog gratis is ook!

WordPress: gemakkelijk in gebruik, vriendelijk voor Google

Een WordPress-website laten maken is een strak plan. Drie redenen:

  • prima gebruiksgemak – U hoeft geen IT-wonder te zijn voor WordPress. Want het is zo intuïtief, dat u meteen uw draai vindt. Van pagina’s toevoegen, over afbeeldingen uploaden, tot een portfolio aanmaken.
  • veel uitbreidingsmogelijkheden – Al gehoord van plug-ins? Dat zijn aanvullingen om uw CMS af te stemmen op uw noden. Integreer socialmediaknoppen, voorzie een spamfilter, installeer Google Analytics, … De meeste plug-ins zijn gratis!
  • goed voor Google – Google is gek op WordPress-sites. Omdat de code zo netjes is, leest de zoekmachine ze gemakkelijk. U kunt uw SEO-inspanningen trouwens verder optimaliseren: via de standaardfuncties én via extra plug-ins.

Code van WordPress beschikbaar voor iedereen

Nog een voordeel van een WordPress-website laten maken? U hebt dan een opensourcesysteem in handen. Dat betekent dat de code en de handleiding gratis beschikbaar zijn voor iedereen. U bent dus niet voor het leven gebonden aan één leverancier. Ook mooi meegenomen: een actieve community van geeks verbetert WordPress continu en daar plukt u de vruchten van.

Uw site beheren? Kinderspel met WordPress: vraag er vrijblijvend naar.

Eens praten met een WordPress-expert?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.