Uw website laten maken

De consument zoekt zijn gerief vandaag online. U bent daar dus maar beter óók op post! Met een parel van een website die de zoekmachines prikkelt, gebruiksvriendelijk is en knap oogt.

Een website laten maken doet u met een gerust hart bij Brandwolves. Want wij bezinnen eer we beginnen. Eerst staan we stil bij wat u wilt bereiken – meer verkoop, of toch iets anders? Dan bepalen we de structuur en content van uw website. Zo krijgt u een doordacht voorstel dat past binnen uw budget.

Uw website prikkelt de zoekmachines

Uw website moet de zoekmachines pleasen, zodat u bovenaan in de resultaten prijkt. Hoe we hem Google-vriendelijk maken? Door aan duizend-en-een factoren te denken. Zoals kraaknette code die voldoet aan de internationale normen. En responsive design, zodat uw bezoeker een mooie versie krijgt op pc, tablet én smartphone. Graag doorgedreven zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Vraag ernaar!

Uw website houdt de bezoeker vast

Vond uw potentiële klant de weg naar uw website? Dan moet u hem daar houden. Maak het hem gemakkelijk: met een navigatiesysteem dat voor zich spreekt, en met de juiste knoppen op de juist plaats. Gebruiksvriendelijk, dus. En ook: commercieel. Elke pagina krijgt een overtuigende call to action – een zin die de bezoeker brengt waar u hem hebben wilt.

Uw website imponeert met een aantrekkelijk design

Het oog wil ook wat. Daarom steken we uw website in een knap design. Eentje dat past binnen uw huisstijl, zodat uw onlinestek een perfecte weerspiegeling is van uw offlinegezicht.

En wat als uw site online staat? Dan beheert u hem gemakkelijk zelf met WordPress: een eenvoudig contentmanagementsysteem.

Een website laten maken? Stuur een e-mail naar info@brandwolves.be en maak vandaag nog een afspraak.

Klaar om te groeien?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.