De webshop die bezoekers overtuigt

De consument koopt steeds vaker online. Lekker gemakkelijk – waar hij maar wil, wanneer hij maar wil.

E-commerce is dus hót. Het goede nieuws: u hebt een extra platform om uw spullen aan de man te brengen. De uitdaging: u bent niet alleen. Ga daarom voor een webshop die eruit springt!

Uw webshop focust op conversie

Wat wilt u bezoekers van uw webshop laten doen? Een product aanklikken, het in hun winkelmandje leggen én betalen. Dat proces moet lopen als een trein, zodat uw klant onderweg niet stilvalt. Wij maken een gebruiksvriendelijke shop die hem overtuigend naar de eindbestemming gidst. Zo maakt u van een prospect een klant: conversie heet dat. En geld opbrengen, doet dat.

Uw webshop maakt betalen gemakkelijk

De halte waar webshop-bezoekers het vaakst afstappen? Bij de betaling. Omdat het louche oogt, omdat hún betalingsmethode niet aanwezig is, … Zonde om op die manier een klant kwijt te spelen. Maar niet met Brandwolves! Wij integreren voor u een betrouwbaar en intuïtief betaalsysteem: van PayPal tot Ingenico. Kortom, een plek waar uw klant gerust zijn geld achterlaat.

Uw webshop is altijd up and running

Uw webshop is als een station dat dag en nacht de deuren opent. Want u wilt dat klanten er altijd binnen kunnen. Wat u dan nodig hebt? Een performant platform dat draait zoals het moet. Daarom werken wij voor uw e-commerce uitsluitend met WooCommerce. Deze open-source WordPress-plugin is door zijn flexibiliteit het ideale e-commerce platform.

Een webshop: allemaal goed en wel, denkt u. Maar hoe krijg ik mijn potentiële klanten daar?

Met een slimme onlinemarketingstrategie.

Meer omzet draaien? Verkoop ook via een webshop – Brandwolves maakt er eentje!

Klaar om te groeien?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.