Uw rechterhand voor social media

De consument laat social media vandaag meespelen in zijn aankoopbeslissing. Mis de boot niet en zet uzelf er in de schijnwerpers. Geen idee hoe u daaraan begint? Onze socialmedia-experts zetten u op weg.

Social media = eerst denken, dan doen

Social media zijn droomkanalen om dichter bij uw klant te staan. Adviseer, ga in dialoog, leer hem kennen, … Dat schept een band. Moet u zich dan tonen op álle kanalen: van LinkedIn tot Snapchat? Wat gaat u vertellen: iets van ‘Vrolijk kerstfeest’ en ‘Nu in promotie’? En wat wilt u bereiken: meer klanten, een beter imago, grotere naamsbekendheid, …? How, wacht.

Regel één in socialmedia-marketing: bepaal eerst uw strategie. Zo schiet u niet met losse flodders, maar mikt u doelgericht op de roos.

Hoe zijn wij u van dienst voor uw social media?

Wij staan klaar om uw socialmedia-strategie te bedenken en vorm te geven. U kiest zelf hoever we daarin gaan. Alvast een overzicht van wat kan:

  • consultancy – Welke social media zijn relevant voor u? Hoe vaak post u? Wat zijn uw doelstellingen? We gieten de aanpak in een overzichtelijk plan.
  • ontwerp en beheer – Geen idee hoe u een Snapchat-account aanmaakt? Of hoe het zit met al die hashtags op Twitter? Wij lanceren uw social media. Als u dat wilt, monitoren en beheren we ze ook.
  • advertising – Social media dienen als reclameplatformen bij uitstek. Want u adverteert er bij uw ideale doelgroep. We selecteren bijvoorbeeld op geslacht, leeftijd, hobby’s, beroep, …

De consument aan u binden en hem verleiden tot een aankoop? Dat doet u via een uitgekiende socialmedia-marketing: vraag raad!

Klaar om te groeien?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.