Online terrein winnen? Met SEO!

SEO hier, SEO daar: het woord valt voortdurend. SEO betekent search engine optimization, zoekmachine-optimalisatie. Waarom uw webpagina’s optimaliseren voor Google? Omdat de consument dáár zoekt wat u aanbiedt. Zorg dat hij u vindt – door bovenaan in de resultaten te staan.

Brandwolves analyseert uw site eerst grondig. En gaat dan aan de slag op drie SEO-terreinen: techniek, inhoud en links.

Domein 1: correcte techniek

Hoe u de Google-robot tevreden maakt? Zorg dat hij tijdens het scannen van uw site over geen enkele hindernis struikelt. Onze experts effenen het technische pad, onder meer met nette code en een responsive design. We verbeteren ook uw sitestructuur, goed voor de zoekmachines en de user experience.

Domein 2: waardevolle inhoud

Google wordt wild van sterke content. Geef op uw website daarom het antwoord op vragen die uw prospects zich stellen. Bijvoorbeeld: hoe solliciteren, waar vegetarisch eten en wat meenemen op reis? Welke vragen zijn relevant voor úw business? Dat hoort u na ons doorgedreven zoekwoordenonderzoek.

Domein 3: geloofwaardige links

Google hecht veel waarde aan de mening van een ander. Linken goeie sites naar úw webpagina’s? Dan is de zoekmachine er gerust in, en durft ze haar bezoekers er ook naartoe te leiden. Onze professionele linkbuilders helpen u met dit SEO-werk van lange adem.

Meer Google-zoekers lokken? Laat uw site SEO-vriendelijk maken.

Een hogere ranking in Google?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.