Doeltreffende e-mail-marketing

De consument ontvangt massa’s mails die hij nauwelijks leest. Heeft het nog zin om aan e-mail-marketing te doen? Ja! Want met een sterke nieuwbrief krijgt u wél aandacht. Ga de uitdaging aan, samen met onze experts in e-mail-marketing.

Bind klanten aan u met e-mail-marketing

E-mail-marketing is een krachtig instrument om u in de kijker te zetten bij uw lezer. Klantenbinding, heet dat. Stuur regelmatig waardevolle content, dan ziet hij u als expert en roept hij later uw hulp in. Liever meteen actie? Breng uw (potentiële) klant op de hoogte van tijdelijke promoties.

Dankzij e-mail-marketing hebt u al een voet binnen bij uw lezer. Nu is het nog de kunst om hem via een overtuigende call to action naar uw site te lokken.

E-mail-marketing is zó meetbaar

Nog een voordeel van e-mail-marketing? U kent meteen de ROI, de return on investment, want resultaten meten is nergens zo gemakkelijk als hier. Verzamel en interpreteer een schat aan info zoals de:

  • open rate – Hoeveel ontvangers openen uw nieuwsbrief?
  • click through rate – Hoeveel lezers klikken op de links in uw mail?

En dan is er nog de mogelijkheid tot A/B-testing. Wat werkt wel in e-mail-marketing, en wat niet? Maak gewoon een A- én een B-versie van uw mail en u krijgt het antwoord!

Geef uw e-mail marketing zorgeloos uit handen

Brandwolves koppelt de software voor uw e-mail-marketing aan uw eigen CMS. Zo gaat u gemakkelijk zelf aan de slag. Of wij doen het voor u:

  • opmaak – Tekst en beeld ogen netjes.
  • verzending – Juiste adressen, geschikt tijdstip, geen spamtoestanden, …? Check!
  • rapportering – U krijgt een overzichtelijk rapport mét interpretatie van de cijfers. Zo stemt u uw volgende e-mail-marketing nog beter op uw doelgroep af.

Nieuwsbrieven die worden geopend én gelezen? Geef uw e-mail-marketing in handen van Brandwolves!

Klaar om te groeien?
Maak nu een vrijblijvende afspraak.