Branding

Een uitgesproken identiteit.

De persoonlijkheid van jouw bedrijf, merk of product? Die zetten wij in de verf! Dat doen we door je logo en huisstijl te ontwerpen en vast te leggen in een praktische huisstijlgids.


Met die uitgesproken visuele identiteit val je op en word je herkend door prospecten en klanten. Je logo en huisstijl zijn dé basis voor een professionele presentatie van jouw product, bedrijf of merk.

Bij het ontwerpen gaan wij als designers niet over één nacht ijs. Het is een creatieve en goed onderbouwde reis die we samen maken, een reis die altijd vertrekt van het verhaal én de doelen van jouw bedrijf. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Logo & huisstijl

Een uitgesproken identiteit

De persoonlijkheid van jouw bedrijf, merk of product? Die zetten wij in de verf! Dat doen we door je logo en huisstijl te ontwerpen en vast te leggen in een praktische huisstijlgids. Met die uitgesproken visuele identiteit val je op en word je herkend door prospecten en klanten. Je logo en huisstijl zijn dé basis voor een professionele presentatie van jouw product, bedrijf of merk. 

Bij het ontwerpen gaan wij als designers niet over één nacht ijs. Het is een creatieve en goed onderbouwde reis die we samen maken, een reis die altijd vertrekt van het verhaal én de doelen van jouw bedrijf. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Grafisch ontwerp

Zowel online als offline

Wij ontwerpen en realiseren al het grafische materiaal dat jouw bedrijf, product of merk nodig heeft, groot én klein. You name it, we design it! Van drukwerk, belettering van je fleet of bedrijfsgebouw tot coole grafische elementen voor je website en social media communicatie, helemaal afgestemd op je huisstijl.

Van mooie designs worden wij bij Brandwolves helemaal blij. Maar als echte grafisch ontwerpers rusten we niet tot de laatste punten en komma’s goed staan. Juist is juist! Met onze ontwerpen maak jij er een successtory van, online en offline. Waar kunnen we jou mee helpen?

Drukwerk

Offline werkt!

Flyer, brochure of business cards nodig? Drukwerk is en blijft een vaste waarde in onze digitale wereld. Bij Brandwolves denken we goed na over wat je met je drukwerk wil bereiken voor je bedrijf, merk of product en zorgen van A tot Z voor het ontwerp en de opmaak, helemaal volgens jouw huisstijl.

Maar daar stopt het niet. Welk papier, welke kwaliteit, welke afwerking en welke oplage? Met dat soort vragen weten wij wel raad. We helpen je bij je keuzes en selecteren de juiste partner in ons netwerk van drukkerijen. Het resultaat: het drukwerk dat jij voor ogen hebt aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar wacht je nog op?

Foto & video

Beelden zeggen meer dan 10.000 woorden

Wie ben jij, wat doet jouw bedrijf, merk of product en hoe wil je dat mensen dat percipiëren? Met actuele professionele foto’s vertel jij dat zakelijke verhaal op een snelle en duidelijke manier. Het zijn foto’s waarmee je aan de slag kan op je website, drukwerk en social media. 

Ook voor een bedrijfsfilm voorzien van alle toeters en bellen of 30 seconden filmpjes voor je social media, staat onze videograaf voor je klaar. Wij schrijven het script, waken over de boodschap en huisstijl en verzorgen de montage. Het resultaat: een gebruiksklare video, helemaal paraat voor stevige click-through rates. Let’s start!

Wat we o.a. doen:

Identity

We zorgen voor meer karakter in je branding.

Brochures

Je bedrijf uitgelicht in een knappe brochure.

Belettering

Conceptontwikkeling voor al jouw voertuigen.

Visitekaartjes

Tijdens het netwerken val je beter niet zonder!

Werfborden

Jouw bedrijf extra zichtbaar op een werf.

Spandoeken

Val op met een spandoek naast de baan.

Flyers

Bv. uitnodigingen voor een opening, eindejaarsdrink, …

Rebranding

Jouw bestaande huisstijl in een nieuw jasje.

En nog zoveel meer!

Recente realisaties.

Instavolt
De Schutter Keukens
Van Breda Vastgoed

Klaar voor een afspraak?

Het team van Brandwolves staat gereed om uw project in goede banen te leiden.

Persoonlijke aanpak
Oplossingen op maat
Duidelijke communicatie

Al onze diensten op een rijtje.

BRANDING

Huisstijlen

Rebranding

Logo’s

Drukwerk

WEBSITES

Website ontwerp

Webshops

WordPress

Woocommerce

Online reservaties

One-pagers

WordPresshosting

Domeinnamen

ONLINE MARKETING

SEO

SEA

Facebook advertising

Linkedin advertising

Pinterest advertising

Instagram advertising

STRATEGIE

Marketing funnels

Content planning

Leadgeneration