Referenties

mariefleur_thumb

Mariefleur


Mariefleur, een gevestigde waarde in Lier en ver daarbuiten, besloot om met Brandwolves in zee te gaan voor hun nieuwe online verhaal.

rogo_webshop

Rogo


Rogo is een vertrouwde naam in de wereld van onderhoudsproducten en –materialen. De Evercleaner, hun eigen product, is een bestseller.

IOK - huisstijl afval- en duurzaamheidskrant

IOK


IOK gaf de opdracht een vernieuwende huisstijl te creëren voor de afvalkrant en de duurzaamheidskrant.

Impact nv

Impact NV


Na 20 jaar was het tijd om de
huisstijl van Impact eens flink
onder handen te nemen. We
ontwikkelden een nieuw logo met
bijpassende huisstijl.

case_ts

TS Isolatie


TS Isolatie wil als isolatiespecialist mensen informeren. Hun website is dan ook een schat van informatie voor iedereen die zijn woning wil isoleren.

APC Schneider

Schneider Trophy


Netwerking, daar draaide het hele evenement van de Schneider
Trophy rond, georganiseerd door APC Schneider en Pelco.

Brandwolves kreeg de eer om het evenement wat kleur te geven.

case_denil

De Nil Gifts


Om hun gewenste imago kracht bij te zetten werd voor De Nil Gifts een nieuw logo ontwikkeld. De Nil gaat voor zijn klanten opzoek naar oplossingen op maat. De gekste ideeën worden werkelijkheid, welke wilden we dan ook graag in het nieuwe logo verwerken.

case_vbs

VBS Irrigatie


VBS installeert al meer dan twintig jaar irrigatie-installaties in groene zones zoals tuinen, park- en sportvelden. In die periode groeide het uit tot een toonaangevende marktleider. Wij namen hun drukwerk en website onder handen.

case_jatica

Jatica


Kunst & antiek of gewoon een stockverkoop? Alles gaat bij Jatica onder de hamer. Als nieuwe speler op de markt van online veilingen vonden ze het belangrijk om meteen met een uniek logo naar buiten te komen.