Webdesign en web development

Zet uw bedrijf of product
op het internet

Je wilt een website. Fijn. Maar je wilt vooral ook iets bereiken met je website. Je hebt een doel voor ogen: bezoekers lokken, verkoop stimuleren, offertes krijgen, meer vertellen over jezelf, … Die taken bepalen hoe we jouw website bouwen.

Dezelfde werkwijze hanteren we bij de ontwikkeling van web applicaties. Web development is een oefening in gebruiksgemak en doelgerichtheid. Zo bouwen we voor jou handige inschrijvingstools en allerlei andere online applicaties.

Onze zes stokpaardjes bij webdesign en web development:

  Perfecte code

 

De code die schuil gaat achter je website of applicatie, hoef je natuurlijk niet in detail te kennen. Maar het is natuurlijk wél belangrijk dat je weet dat we code schrijven die tot in de puntjes verzorgd is en voldoet aan alle internationale normen. Zo scoor je vanzelf ook hoger in de zoekmachines.

  Responsive design

 

Je website ziet er perfect uit op elk scherm, zelfs op die allernieuwste smartphone of tablet. Dat is cruciaal, nu ook online shops steeds vaker bezocht worden vanop mobile devices.

  Open Source

 

We ontwikkelden zelf een CMS-programma om je website mee te bouwen. Maar we gebruiken het niet altijd. Als blijkt dat WordPress of Drupal beter geschikt zijn voor jouw doelstellingen, gebruiken we die technologie.

  Sociale media

 

Facebook-integratie voor je website? Natuurlijk kan dat. Maar we doen het alleen als het je ook écht iets oplevert.

  Integratie met jouw systemen

 

Je moet je facturatieprogramma, kassasysteem of ERP-software niet overboord gooien omdat je een nieuwe webshop bouwt. We integreren al jouw tools naadloos met elkaar.

  Gebruiksgemak

 

We zetten knoppen en menu’s op logische plaatsen zodat bezoekers ze gemakkelijk terugvinden én aangezet worden om ze te gebruiken. Dat is handig in een interne applicatie, maar levensbelangrijk op je website en in je webshop.

Benieuwd naar onze aanpak van webdesign en web development?

Bezoek ook:

E-commerce – Grafisch ontwerp – Logo en huisstijl – Online Marketing – Strategie & Advies