Online marketing

Online marketing met een slimme strategie

Op het web start alles met bezoekers. Een mooie website en een optimaal converterende webshop zijn volstrekt nutteloos als niemand ze ziet. En tussen de miljarden alternatieven op het web, is opvallen niet evident.

Online marketing heeft maar één doel: meer bezoekers naar je website of webshop sturen. Daar zetten we een waaier van middelen voor in. Maar, veel belangrijker, we doen het allemaal ook doordacht en met een plan. Zodat we onderweg kunnen bijsturen en je resultaten nog verder verbeteren.

Zo pakt Brandwolves online marketing aan:

  SEO en SEA

Google is de koning van het web. Bijna iedereen start zijn webtraject op de zoekresultatenpagina van Google. Daarom moet je zo hoog mogelijk scoren bij de natuurlijke resultaten (SEO), en opduiken in de marge met een slimme advertentie als dat relevant is (SEA). Dat realiseren we via correcte code, goede copywriting en een slim ecosysteem van pagina’s op het web.

  Sociale media

Promotie via Facebook, Twitter, LinkedIn, … werkt. Tenminste, als je dat goed aanpakt. We adviseren bijna net zo vaak tégen een sociale mediastrategie als ervoor – gewoon omdat die niet altijd werkt. Maar we onderzoeken het uiteraard wél.

  Affiliate marketing

Heb je interessante partners die bezoekers kunnen doorverwijzen naar je site? Dan maken we daar gretig gebruik van. Uit onderzoek weten we immers dat die bezoekers met veel meer vertrouwen aankomen op je website en veel meer geneigd zijn een product of dienst van jou te kopen.

Start vandaag nog met jouw online marketingstrategie.
Dan pluk je morgen al de vruchten.

Bezoek ook:

Webdesign & development – E-commerce – Grafisch ontwerp – Logo en huisstijl – Strategie & Advies