Logo en huisstijl

Branding van je bedrijf:

steeds belangrijker

Het klinkt gek: in een tijd waarin media steeds sneller gaan en informatie vluchtiger is dan ooit, groeit het belang van een goede huisstijl.
En toch is het zo. Precies omdat de markt overloopt van concurrenten uit binnen- en buitenland, moet je merk een duidelijke identiteit hebben.
Want een merk met een imago, heeft fans. En fans zijn kopers.

Je logo en huisstijl bij Brandwolves? Dat werkt zo:

  Imago is alles

Een dooddoener: het duurt jaren om een goed imago op te bouwen, en maar één seconde om het te vernietigen. Dat klopt: een imago is bijzonder fragiel, zeker op het web. Daarom denk je best twee keer na voor je een logo in elkaar knutselt en er een baseline bij bedenkt. Want net die elementen vertegenwoordigen jouw bedrijf als je er niet bent. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om het imago en de gewenste uitstraling van je bedrijf of merk in kaart te brengen. Zo bouwen we een verantwoord en stevig onderbouwd logo dat jaren garant staat voor een sterk merk.

  Briljant design

Een sterk logo ontwerpen is werk voor specialisten. Het moet werken op je website en je briefpapier. Maar ook op je verpakking en in je presentaties. Heb je een beursstand? Wil je graag veel promotiemateriaal bedrukken? Ze leggen je designer allemaal limieten op bij het ontwerp. Alleen een échte klasbak slaagt erin om binnen die grenzen een briljant ontwerp te creëren.

  Knallende copywriting

Een beeld zegt meer dan duizend woorden bij elkaar. Maar die duizend (of honderd) woorden die jouw merk uitleggen moeten wél precies de juiste snaar raken bij je klanten. Daarom is ook copywriting werk voor vakmensen.

Laat je huisstijl onder handen nemen door Brandwolves. Succes gegarandeerd!

Bezoek ook:

Webdesign & development – E-commerce – Grafisch ontwerp – Online Marketing – Strategie & Advies