Grafisch ontwerp

Overtuig met beelden

Geen krachtiger manier om je merk in de markt te zetten dan met grafische ondersteuning. Fotografie, illustraties, infographics, belettering, … je wilt je merk op de juiste plaats en op de juiste manier aan iedereen laten zien. Want dat werkt.

Veel te vaak geraakt grafisch ontwerp echter niet verder dan het computerscherm van de designer, en lijkt de praktijk helemaal niet op het initiële ontwerp. Dat is zonde. Maar eigenlijk ook de fout van je designer. Want die moet vanaf de eerste seconde de realiteit voor ogen houden en zich afvragen hoe die foto of dat beeld straks in realiteit scoort op de beurs of langs de weg.

Grafisch ontwerp voor al jouw marketing acties:

  Campagnebeelden

Verrassend, grappig, origineel, … een campagne met stopping power geeft een enorme boost aan je merk. We bedenken én creëren die concepten voor jou.

  Advertenties

Papieren advertenties zijn krachtiger dan ooit. Want net nu lezers kritischer worden voor hun gedrukte magazines, krijg je de kans om uit te blinken met je advertentie. Daarom blijven we weg van klassieke, saaie ads die niemand opvallen. We kiezen integendeel voor gedurfde en spannende boodschappen die lezers even doen glimlachen of op het verkeerder been zetten.

  Promotiemateriaal

Roll-ups, spandoeken, vlaggen, … zelfs usb-sticks zijn geschikte objecten om je merk in de kijker te zetten. We bedenken én creëren ze voor jou.

  Visitekaartjes en ander drukwerk

Natuurlijk hebben je vertegenwoordigers nog nood aan papieren promotiemateriaal. Een folder of brochure werkt nog steeds. En een mooi visitekaartje vergroot de kans op een terugkerend contact.

  Fotografie

In je campagnes, in je advertenties of folders, … goede foto’s trekken de aandacht van potentiële klanten. Daarom zorgen we altijd voor uitstekende fotografie bij elk project.

Laat je grafisch ontwerp over aan Brandwolves. Wedden dat je aangenaam verrast zult zijn?

Bezoek ook:

Webdesign & development – E-commerce – Logo en huisstijl – Online Marketing – Strategie & Advies