E-commerce

Online verkopen?

Tijd voor een straffe webshop!

De omzet van webshops groeit elk jaar. Ook winkels met een echte etalage en winkelruimte in de straat zien hun omzet op het web steeds verder groeien. Dat is goed nieuws, natuurlijk. Maar het betekent ook dat de concurrentie groot is. En dat je alleen met een slim gebouwde webshop een écht verschil kunt maken.

Onze geheime code voor een succesvolle webshop:

  Focus op conversie

Het is leuk dat je webshop er goed uitziet en dat je veel bezoekers weet te verleiden. Maar uiteindelijk draait het om de knikkers, en wil je dat mensen hun winkelmandje ook echt naar de kassa dragen en afrekenen. Dat heet conversie, en daar is onze hele aanpak op gericht.

   Verlengstuk offline

Tenzij je software verkoopt, is je webshop geen zuiver digitale winkel. Je moet je producten ook echt leveren! Daarom geven we je advies in de zoektocht naar leveringsbedrijven die jouw beloftes nakomen.

   Platform-onafhankelijk

Er zijn best veel goede platformen om je webshop mee te bouwen: Magento, Drupal, WordPress, Prestashop, … De keuze voor een van die opties hangt af van een handvol specifieke eigenschappen van je winkel. Maar daar hoef jij niet van wakker te liggen: wij zijn de experts!

   Integratie met betaalopties

Aha! Betaling! Onderzoek wijst uit dat de meeste onlineshoppers hun mandje zomaar achterlaten als ze geen gemakkelijke manier vinden om te betalen. Ogone, PayPal, credit cards, … we integreren alle mogelijkheden die je nodig hebt, en koppelen ze aan je registratiesysteem in de achtergrond. Automatisch, natuurlijk.

   Vergeet de basis niet

De basis van een goed draaiende winkel (dat geldt trouwens ook offline): bezoekers. Zonder bezoekers geen klanten. Daarom heeft je webshop ook een online marketingstrategie nodig die echt werkt. Gelukkig kan je daarvoor óók bij ons terecht.

Kom eens praten over je nieuwe succesvolle webshop.

Bezoek ook:

Webdesign & development – Grafisch ontwerp – Logo en huisstijl – Online Marketing – Strategie & Advies